Bëhu me banesën e ëndërrave tuaja

Krijo rehati dhe komoditet në kompleksin banesor më modern në vend, me një ambient të ngrohët familjar, të sigurt dhe të qetë.

Ambient Familjar
Hapësira gjelbëruese
Siguri maksimale
Produkte kualitative

Rreth nesh

Ne ndërtojmë sipas ëndërrave dhe ideve tuaja.

Green Residence ju prezanton kompleksin “Bifurkacioni”, një prej projekteve më madhështore në Ferizaj.

Kompleksi "Bifurkacioni" është e veshur me fasadë ventiluese që jep rehatinë maksimale brenda kompleksit dhe hijeshinë e këndshme të pamjës së jashtme,
terrasa më te mëdha, dyer më të lartë, teknologjia e fundit si dhe produktet e investimit me kualitative. Eshtë misioni ynë që të ofrojmë objekte të sigurta dhe të rehatshme.

18

Lloje të banesave

20

Lloje të lokaleve

Projekti Bifurkacioni 1

Projekti Bifurkacioni 2

Krijo ardhmërinë tënde

Përkushtimi

/

Kujdesi

Përkushtimi ynë për kualitet të ndërtimit nuk ndalet, përvec punës së pandalshme të ndërtimeve tani ne po kujdesemi që kompleksi të ketë ambient të mrekullueshëm, hapësira gjelbëruese, kënde për lojëra, parkingje të mjaftueshme për secilin njësi banesore, lokale esenciale dhe të jetë me një standard të lartë dhe modern. Tek ne i gjeni banesat qe ju i ëndërroni.

Pozita

/

Arkitektura

Pozita e kompleksit është strategjike që mundëson afërsi në pikat e rëndësishme duke përfshirë këtu shkollat fillore dhe të mesme, kopshte për fëmijë, qendrën sportive, qendrën spitalore,
qasje dhe lehtësi në shumë rrugë të qytetit dhe me një lokacion fantastik ku siguria dhe liria e lëvizjës janë esenciale.
Arkitektura moderne dhe hapësira e përshtatshme e banesave janë ideale për individë dhe familje të madhësive të ndryshme.

Ne jemi gjithmonë ketu per ju

Na kontaktoni për më shumë informata