Rreth nesh

Ne ndërtojmë sipas ëndërrave dhe ideve tuaja.

Green Residence ju prezanton kompleksin “Bifurkacioni”, një prej projekteve më madhështore në Ferizaj.

Kompleksi "Bifurkacioni" është e veshur me fasadë ventiluese që jep rehatinë maksimale brenda kompleksit dhe hijeshinë e këndshme të pamjës së jashtme,
terrasa më te mëdha, dyer më të lartë, teknologjia e fundit si dhe produktet e investimit me kualitative. Eshtë misioni ynë që të ofrojmë objekte të sigurta dhe të rehatshme.

18

Lloje të banesave

20

Lloje të lokaleve

Krijo ardhmërinë tënde

Kompleksi "Bifurkacioni"

Imagjinoni të jetoni në një vend që frymon inspirim, të pozicionuar në një natyrë që jep jetë dhe lumturi të papërshkruar më parë, projekt i cili do të marr pamjën e premtuar mbretërore.
Pozita e kompleksit është strategjike që mundëson afërsi në pikat e rëndësishme duke përfshirë këtu shkollat fillore dhe të mesme, kopshte për fëmijë, qendrën sportive, qendrën spitalore, qasje dhe lehtësi në shumë rrugë të qytetit dhe me një lokacion fantastik ku siguria dhe liria e lëvizjës janë esenciale. Arkitektura moderne dhe hapësira e përshtatshme e banesave janë ideale për individë dhe familje të madhësive të ndryshme.
Përkushtimi ynë për kualitet të ndërtimit nuk ndalet, përvec punës së pandalshme të ndërtimeve tani ne po kujdesemi që kompleksi të ketë ambient të mrekullueshëm, hapësira gjelbëruese, kënde për lojëra,
parkingje të mjaftueshme për secilin njësi banesore, lokale esenciale dhe të jetë me një standard të lartë dhe modern.

PSE GREEN RESIDENCE?

Ju mirëpresim me besueshmëri
dhe profesionalizëm

Gjatë ndërtimit të objekteve banesore dhe afariste, përveç planit arkitektonik dhe ndërtimor në mënyrë profesionale dhe cilësore ofrohen materiale të certifikuara dhe të qëndrueshme.

Ne jemi gjithmonë ketu per ju

Na kontaktoni për më shumë informata