Green Residence

Kompeksi "Bifurkacioni" është e veshur me fasadë ventiluese që jep rehatinë maksimale brenda kompleksit dhe hijeshinë e këndshme të pamjës së jashtme, terrasa më te mëdha, dyer më të lartë, teknologjia e fundit si dhe produktet e investimit me kualitative.

Statusi:
Në ndërtim
Banesa:
243
Sip. totale e ndërtimit:
38,310 m2
Lokacioni:
Ferizaj

Ne jemi gjithmonë ketu per ju

Na kontaktoni për më shumë informata