Pozita e kompleksit është strategjike që mundëson afërsi në pikat e rëndësishme duke përfshirë këtu shkollat fillore dhe të mesme, kopshte për fëmijë, qendrën sportive, qendrën spitalore,
qasje dhe lehtësi në shumë rrugë të qytetit dhe me një lokacion fantastik ku siguria dhe liria e lëvizjës janë esenciale.
Arkitektura moderne dhe hapësira e përshtatshme e banesave janë ideale për individë dhe familje të madhësive të ndryshme.

Ne jemi gjithmonë ketu per ju

Na kontaktoni për më shumë informata